Autor: 021, Blic

Novi Sad
11.06.2017.
11:15 > 13:20
Novosadska policija uhapsila je policijskog službenika G.K. (29), osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti i teško delo protiv opšte sigurnosti.
  • /

    13.06.2017 20:16
    /
    a sta cemo sa senlucenjem u kojem ne ucestvuje policija?
    ko ce vas da sankcionise?
  • m

    12.06.2017 19:31
    @fizika
    da,ima veze pod kojim uglom se ispaljuje ali cisto sumnjam da koriste uglomer ili shubler ili neku slicnu pogodnu spravu, pre nego sto ispale od ushicenosti,mislim da je poenta da je pucanje opasno a ne bezopasno,sto vidimo iz primera,na zalost ne samo ovog...sta reci o mladozenji koji ide u svatove naoruzan osim da je choban a to sto je kljun je otezavajuca okolnost jer bi valjda on trebao da ima svest o tome koliko je to opasno...valjda je sada naucio...
  • Nazalost

    12.06.2017 18:26
    Pa zar niste do sad skapirali da policija moze da radi sta god hoce. U najgorem slucaju 2-3 meseca disciplinske i to je to. Nedao vam bog da prezivite policajca pa idete pred sudiju, robija vam ne gine jer jedino njegova reč ima tezinu pred sudom. Pomirite se s tim.
  • Aleksandar Branko

    12.06.2017 13:57
    Onda pokupite i E. Danka koji je svesno pokusao i zataskao fizicki napad na mene kao stranca 2014 i sad nakon 3 godine pocinitelj je krivicno osudjen i u toku je krivicna tuzba na sudu u N.Sadu protiv istog Policajca koji je vec imao disciplinske postupke gde ga je staresina prijavio. I tuzilastvo nije saslusalo ili ga pozvalo da da izjavu nego mislili da ce da zastara. Zao nece. MUP Srbije interna kontrola sad vodi nadzor stanice Detelinara. Komandir izbacen i Policajac isto tako.
    Sa punim imenom i prezimenom javno pisem. Nemojte cenzurirati jer krivicne prijave protiv pokvarenih Policajaca bi morale biti prioritet a ne da se zadrzavaju i zamenici tuzilaca pisu gluposti kao nema znakova krivicnog dela a krivac osudjen pravosnazno na istom sudu. To je absurd ovog pravosudja. Sve to vam govori na kojem nivou tuzioci brane ovakve Policajce. Bogami nece sad se nastavlja krivicno gonjenje posebno kad je nasilnik osudjen pravosnazno. Ocete pare da zataskavate prijave preko veza. Ocete dobicete pre ili kasnije sto ste zasluzili. Majicu CAJO u zatvoru - a na drugoj strani - Karajte me. Jos se hvalise po OMVu kako on batina u civilu i u uniformi. Sve se vraca sve se placa bez brige budi svakome pa i tebi.
  • gari

    12.06.2017 12:32
    kakve veze ima sta je i ko je, ko god da je,stagod da je, ma odakle je ...jednostavno je budala koja je napravila glupost, dal taj il neki sa susednih slavlja al treba da dobije po usima, ovde neki bacaju penu zesce sakriveni iza tastature, krembilcine
  • Ognjen

    12.06.2017 12:24
    Rođak, lekar i rana od metka 2
    I sada iz Dečije bolnice imaju obraza da izjave kako im nije jasno zašto je PRIKRIVANO da je devojčica ranjena metkom. PRIKRIVANO EJ? Sramota. Dođe mi da odem tamo i da im podelim par dangli po ušima, da sve zvoni.
  • Ognjen

    12.06.2017 12:19
    Lekar, rođak i rana od metka
    Važno je raščistiti šta se tačno dešavalo jer medijski izveštaji iskrivljuju sliku, da ne pričam o maloumnim komentarima. Bio sam na toj proslavi jer sam je organizovao za svoje dete, dakle neposredni sam svedok. Povređeno dete je jedno od dvadesetak koji su u trenutku kada se metak stuštio sa neba bili okupljeni oko drveta gde su se igrali. Puka je sreća da neko nije pogođen u glavu. Da, dete je došlo sa rođacima na proslavu, ne razumem zašto je to nekima toliko čudno i sumnjivo zaboga. U prvi mah, nikome nije bilo jasno šta se desilo, jer dete je samo stajalo, nije palo, nije se srušilo na nju ništa. Rana je bila duboka i obilno je krvarila. Očigledno je bilo da je probojna i da je nešto pogodilo, ali kome je još u tom trenutku moglo pasti na pamet da je u pitanju metak. Nije se čula nikakva pucnjava. Dete smo odmah odvezli u dečiju bolnicu i dok su se čekale povratne informacije roditelji su razmatrali šta jšje moglo biti u pitanju, jedini lomičan odgovor je bio da je u pitanju neki projektil, jer je i izgled rane upućivao na to, iako smo laici. Neki od roditelja koji su imali loša iskustva sa lekarima i bolnicama rekli su da treba insistirati da se ruka snimi jer se može desiti da detetu samo očiste ranu i puste ga kući, što se i desilo!! Nismo imali načina da kontaktiramo čoveka koji je odveo dete u bolnicu i da mu prenesemo taj imperativ, ali smo se ipak nadali da će lekar pogledom na samu ranu zaključiti šta treba da radi, što naravno nije na kraju.
  • /

    12.06.2017 11:51
    /
    Nenad
    nesagledive posledice su odobravanje ovakvog stanja
    ovakvih dokora i ovakvog ponasanja stanovnika

  • Korto

    12.06.2017 10:42
    Kraška polja i međedi
    Sledeći put, mrga moj, ponesi minobacač. Kako je kod nas u narodu običaj, nema veselja dok se familija ne posvađa oko politike i nešto ne odleti u vazduh.
  • fizika

    12.06.2017 09:08
    @ponavljach
    Metak koji pada slobodnim padom (dakle potrošio je svu kinetičku energiju nakon ispaljenja, došao do neke visine i vučen gravitacionom silom pada) ima višestruko manju energiju jer je granična brzina metka mnogo manja od brzine koju ima ispaljivanjem. Bez obzira sa koje visine pada, svako telo dostigne svoju graničnu brzinu slobodnim padom preko koje više brzina ne raste. Zbog relativno male mase i male granične brzine, njegova energija nije doboljna da ozbiljno povredi bilo koga i često biva čak oduvan vetrovima koji su na većim visinama.
    Naravno, ovo ne važi u slučaju kosog hica kada zrno dok pada ima i dobar deo kinetičke energije od ispaljivanja.
  • ns

    12.06.2017 08:46
    Hitno zakon da se upoteba oružja, osim u cilju samoodbrane kada je ugrožen život, tretira isto kao pokušaj ubistva sa minimalnom kaznom 10 godina.
  • Nenad

    12.06.2017 08:29
    Zao mi deteta
    I nadam se da ce biti dobro.Los utisak mi ,pored ove tragedije,ostavlja bahatost,primitivizam i najvise kolicina mrznje koja izbija iz svakog komentara.Neko mrzi dodjose,neko lekare,a neko sve do podne a sebe posle podne.Nesagledive su posledice naseg svekolikog posrnuca.
  • yyy

    12.06.2017 08:25
    citajuci komentare malo je onih koji za sebe mogu reci da su kulturni,tolerantni,cak su veci primitivci od onih za koje oni smatraju da su to.
  • Stanko

    12.06.2017 07:31
    Bam, bam, bam
    Kak'a je Srbska svadba bez pucnjave. Radjanje bez pucnjave? Ili nismo Srbi ili smo zanemarili obicaje.
  • yup

    12.06.2017 06:50
    @Koko(da!)
    Rođaci su dete vodili na rođendan, rođaci su je odveli u bolnicu. Lekari su ranu zašili bez udubljivanja. Rođaci su dete vratili iz bolnice roditeljima. Kad su videli da nešto nije u redu roditelji su dete ponovo odveli kod lekara.
  • evgenije

    12.06.2017 00:36
    Nedavno sam bio na Novom groblju na jednoj sahrani, parcele odmah do Sajlova. U jednom trenutku se samo začulo bam, bam, bam, bam. Prva pomisao mi je bila da je možda u pitanju porodično nasilje pa je muž roknuo ženu ili je žena roknula muža. Posle par sekundi ponovo bam, bam, bam, pa opet bam, bam, bam ali malko drugačije nego prvi put. Pomislim u sebi kada već roka i čuje se kao da se puca iz najmanje dva različita pištolja različitog kalibra da se neki mafijaši rokaju između sebe. Onda opet bam, bam, bam, pa kreću trubači i odmah zatim desetine automobilskih sirena postade mi jasno da je svadba, svatovi došli po mladu. Kada je to krenulo da roka sa svih strana, ono, uvukao ti se strah u kosti jer si nekih 200-250 metara vazdušne linije od pucnjave a sve što sa zemlje poleti gore a da nije ptica mora negde pasti dole. Uvukao sam glavu u ramena, ne samo ja već i svi na sahrani, i sveštenik, i grobari i samo čekamo koga će da zvekne u glavu. Moliš Boga da te zaobiđe nesreća. Niti da ostaneš kod one rake i pokojnika niti da begaš negde jer i nemaš gde da pobegneš. Svatovi izašli na glavni drum, na one duple trake ka Novom Sadu. Vidiš ti onu kolonu, lik do pola isturen van prvih kola i mlati okolo sa zastavom a iza iz gomile drugih kola samo roka na sve strane. Čuješ samo bam, bam, bam, bam a u glavi ti se mota ovi ovako ne bi pucali da im neko ne čuva leđa a ako im neko čuva leđa neće niko od njih odgovarati ako ti raznesu glavu zalutalim metkom.
  • Zikina sarenica

    11.06.2017 22:15
    I onda se cudimo zasto stranci ne zele da dolaze u ovu bestragiju.
  • beba

    11.06.2017 21:53
    povredena devojcica od strane
    Strasno je Sta SE sve dogada na Balkanu,ja znam slucaj iz stare pazove gde su policajci njih3 tukli devojku ni krivu ni duznu,sutirali su je kao loptu,vukli za kosu.i Jos je platila kaznu sto je jednog policajca povredila,dok SE branila da nedobije batine.a nacalnik policije boliga uvo za sve.i ako je devojka im ala svedoke nisu Bill ni pozvani.Sramota me je reci das am SA balkana.A za ovu curicu nekaje Gospod Bog cuva,a roditelji neka traze ostetu.a kera neka izbace SA posla
  • !

    11.06.2017 21:48
    Baja mali Knindža i oni
    Svi su ovde dobrodošli. Ima finih, kulturnih ljudi koji su iz drugih krajeva nažalost morali da pobegnu od zla ali ipak su vidljiviji, bučnijii, bahatiji i glasniji oni koji koji nemaju neko vaspitanje i ponašanje, koji se nisu uklopili u sredinu (verovatno se ne bi uklopili ni u neku drugu, pucali bi kao oni u Kaliforniji iz jednog od komentara) , koji ne razlikuju "ti" i "Vi", ne razlikuju "Zdravo!" i "Dobar dan!". Baja mali Knindža im je idol kao i mnogim 3D fanovima istog, pucačina, pištolji, lančuge oko vrata, džipovi i sl. su njihov dekor. Mutne radnje su im draže od čitanja knjiga, poštenog rada i odlaska u pozorište. E takvi se u ovom gradu sada najčešće sreću, pa čak i na funkcijama. Takvi napreduju, kupuju glasove, idu od kuće do kuće, ubeđuju jadan gladan narod da će dobiti par litara ulja, prašak, brašno i sl. ako glasaju za....ne zna se tačno sada za koga...svi iz 3D prepakovani u SNS.. sada će verotano za SNS skupljati glasove. To se ovde nije radilo i zbog toga nisu omiljeni.
  • Ime

    11.06.2017 20:38
    Jeli to tako?
    Država obezbedila oružje za pokušaj ubistva deteta?
  • Gerga

    11.06.2017 20:31
    Bahati kriminalni kerovi
    Danas ceo dan kontrolišu kod mosta slobode i gledaju samo VOZAČKE DOZVOLE!!!
    Kerovi bi samo da namlate para od građana, u drugim potrebnijim prilikama ih nema!
  • dobro jutro

    11.06.2017 20:30
    umesto policijske ova škola
    Možda će posle ove nesreće kr.t.n i njemu bliski naučiti da pucanje iz oružja nije lep običaj. Možda će naučiti i da je veoma je opasno, naročito kad ima male dece u blizini. Možda će naučiti da pucanje na veselju nije ni običaj sredine u koju su došli.
  • Мунгос

    11.06.2017 20:10
    @ Dokin Taja,
    „U potrazi za dokazima da su u Bosni nekada zivela inteligentna bica“.
    Нажалост после су почели да верују у Дарвинову теорију. После се десило да су неки одатле дошли да живе са неким домороцима пред којима је било лако да се луд прави паметан. Домороци су били збуњени.
  • Koko(da!)

    11.06.2017 20:01
    ?
    Meni ništa nije jasno. Prvo dete ne vode u bolnicu roditelji nego nekakvi rođaci... Onda lekari ne shvataju vrstu povrede... Onda se roditelji s detetom vraćaju... Onda policija nalazi metke ali niko ništa ne kapira...
  • Rasa sa salasa

    11.06.2017 19:51
    Moze da prica ko sta hoce, ali... Svi znamo ko voli da puca, i odakle je doneo taj obicaj, ko voli da ima pistolj u kuci, i da pravi belaj. Toga ovde jednostavno nije bilo dok divljaneri nisu sjahali. Tako izgeda Dzalalabad na lepom plavom Dunavu!
  • kole

    11.06.2017 17:28
    ovome treba suditi kao pokusaj ubistva.
  • Sunce ti

    11.06.2017 17:17
    Imenjakinjo... Pahahahah
  • Mrzitelj iz NS

    11.06.2017 17:14
    I lekar je Bosanac. Ne bi sigurno neko iz Vojvodine(8 koleno), pa jos iz svetog grada Novog Sada pogresio.
  • Vojvodjanin

    11.06.2017 16:57
    @Vojvodanka
    Imenjakinjo, to je priča iz bolnice da se izvuku od odgovornosti. Evidentno je da taj što je doveo u bolnicu nije imao pojma ko je pucao tako da i nije imao razloga da bilo šta prikriva.
  • Dr.Mile

    11.06.2017 16:48
    Odgovornost
    Svadba je organizovani skup gradjana,znaci skup se mora prijaviti i odobriti.Ako je odobren postoji organizator koji mora biti odgovoran.On je lice koje mora odrzavati red i mir na skupu.Sve to mora da se stavi na papir i potpise a ti onda pustaj goste da senluce, pa odgovaraj krivicno za njihove postupke.
  • m

    11.06.2017 16:46
    ponavljach
    zar ne zna da kad ispali metak u vazduh da taj mora negde i da padne,to se uci u osnovnoj skoli iz fizike o gravitaciji i slobodnom padu ili tako nesto,secam se da se upravo primer ispaljenog metka u vazduh spominjao i koliko je to opasno....eto neka sada i ostali obnove gradivo,da srecu ne iskazuju pucanjem vec lepom recju,osmehom...o glupim pandurima kao divljacima bez mozga necu ovom prilikom...
  • Normalan

    11.06.2017 16:34
    @Jole
    Pa da, svaki dan roditelji donose decu upucanu tokom igre u bolnicu. To je toliko redovna pojava da je stvarno čudo kako to lekarima nije palo na pamet. Ko je čuo da se deca povredjuju igrajući se?
  • Vojvodanka.

    11.06.2017 16:21
    Vojvodanin@
    Pod hitno uhapsiti rodaka devojcice kji je doveo devojcicu lekaru,koji je hteo da prikrije slucaj.
  • lucia

    11.06.2017 16:18
    Da li znate
    da je zbog NEZNANJA ili POVRŠNOSTI pri observaciji od strane medicinskih radnika, prvenstveno lekara u Institutu, dete moglo proći kao onaj maleni kome je ušivena rana posle otvorenog preloma ruke, tj. sa gasnom gangrenom? Sramota. Stidim se svoje profesije.
  • Veki

    11.06.2017 16:02
    SVE NAOPAKO! Od policajca koji sluzbeni pistolj koristi van sluzbe da se pokaze vazan na tamo nekoj svadbi, do slabo placenih lekara, koji mozak koriste samo kad im se donese malo para. A i do tih roditelja koji su iz nekih razloga hteli da sakriju da je dete ranjeno metkom.
  • ANTE

    11.06.2017 15:31
    Dođoši
    Neki "Dođoši" su došli jer su isterani iz susednih nam država... završili fakultete, stvorili porodice, otvorili firme, zapošljavaju ljude raznih nacionalnosti, plaćaju poreze... Da li treba da ih isteramo iz njihovih kuća, da im miniramo te kuće da se nebi slučajno vratili?!? ... možda ovi ljudi koji kače ovakve komentare imaju problem zbog porekla odnosno nacionalne pripadnosti tih "Dođoša", pa koriste ovakve tužne događaje da svađaju naš narod...da nas dele...
  • Vojvodjanin

    11.06.2017 15:12
    Sepsa
    Roditelji da tuže i lekara koji ju je primio prvi put. Dete je moglo da dobije sepsu zbog površnosti.
  • Cane

    11.06.2017 15:10
    E kakva je policija bila u SFRJ danas svako može da obuče uniformu...
  • /

    11.06.2017 14:47
    /
    @Bugarski grafolog
    i isti oni koji mastaju o zdravstvenom turizmu pa kada naprave slicnu takvu brlju treba ih deportovati u drzavu cijeg su stanovnika unakazili
  • VV

    11.06.2017 14:47
    Pa to su ti što se pitaju, a đe smo mi to došli i kakvi smo mi to ljudi?? Ovde je bilo reda i discipline nekada, a sada su na vlasti ti što su došli, i njima je to sve normalno, što nama nije.
  • /

    11.06.2017 14:44
    /
    @Bugarski grafolog
    to su ti isti istacki koji traze 2.000e platu
  • Nervirach

    11.06.2017 14:34
    Kako da objasnim, ova drzava nije krajina.
  • Czde

    11.06.2017 14:29
    Koja je ovo jazbina od drzave .
  • Neka

    11.06.2017 14:24
    @Zoki
    Prvo iznosiš neistinu nije tako bilo ima prilog i na internetu svakoga koga zanima može da pročita.A to ubili ga Srbi je malo degutantno ,čak i za ovu tragediju.
    @zato
    Cjela Vojvodina je napravljena od dođoša -ranije ili kasnije,na koje konkretno misliš?
  • Drum

    11.06.2017 14:24
    Nikada mi neće biti jasno to pucanje na slavljima, naročito u naseljenom mestu.
    Metak neće otići u svemir, vratit će se na zemlju.

    Ili ako već mora da se puca, zar nemaju neka municija bez zrna, nešto poput municije za plašljivce, koje nema zrno, već samo puca.
  • Futog

    11.06.2017 14:21
    www
    Puca se na svim veseljima a policija ne mrda
  • Nindža Kornjačleone

    11.06.2017 14:20
    Mora porodicno stablo kod ovakvih situacija. Da se odma zna ciji je.
    Ne pominju ljudi da je to pripadnik policije, vec da li je dodjos i zasto jeste.
    Ocajno smo drustvo. Oni sto misle da su finiji od drugih su prepuni predsrasuda.
    Svi se na nesto ponosima, na kraj, na grad, na ovo, na ono... A vecina prstom nije mrdnula(da ne kazem nesto vulgarnije) da bi nesto dobro uradila za sve to na sta se ponosi. Samo se...o!
  • skeptik

    11.06.2017 14:18
    " .. policijski službenik G.K. će biti udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka. .."

    tj dok se sve ovo zaboravi .
  • ruzno iskustvo

    11.06.2017 14:10
    @Bugarski grafolog

    Ne dao nikom bog da ima posla sa nasim lekarima .
  • rana od

    11.06.2017 14:00
    metka
    Ovo je verzija iz Blica :
    "Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući devojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je posle snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci", kaže žena koja je prisustvovala proslavi rođendana.
    Osim toga, navodi se da je policija u susednom dvorištu pronašla još dva metka.
    Međutim, u bolnici nisu bili svesni da je reč o rani od metka.
    "Devojčica je došla u pratnji rođaka i prijavljena je posekotina šake. Povreda je sanirana i devojčica je puštena kući. Međutim, posle izvesnog vremena devojčica se vratila sa porodicom i tek tada nam je rečeno da je upucana. To su morali odmah reći jer je onda potpuno drugačija procedura i potpuno drugačiji pristup i ne znamo zašto su to prikrivali. Slučaj je odmah prijavljen policiji i devojčici je pružena adekvatna pomoć i ona je sada dobro", navode iz Dečije bolnice. "
  • Zato

    11.06.2017 13:27
    I ondak se dođoši pitaju što ih ne volem?
  • Bugarski grafolog

    11.06.2017 13:21
    Zar doktor nije pitao kako je nastala povreda. Rana od metka je vrlo specificna, morao je da bar posumnja u nacin povredjivanja.
  • mjgq

    11.06.2017 13:19
    Jel postoji uopste milicija u nasoj drzavi i cemu sluze.Ako je samo za saltere, licne karte, dozvole i pasose onda nam stvarno ne trebaju.To mugu da obavljaju i ostali....
  • Neka

    11.06.2017 13:13
    teror
    Sam tvoj naslov već govori puno o tebi,evo opet koristiš priliku da popljuješ krajišnike ,iako nisi bio na licu mjesta ti već znaš ko je pucao.
    Drugo poštuj državu u kojoj živiš ,ako je neko kriv to su političari u toj državi.
    Treće veća je sramota da ljekari u Dječjoj bolnici ne prepoznaju ranu od metka nego sve ostalo zajedno ,kako će prepoznati simptome drugih komplikovanijih bolesti.
  • Mile

    11.06.2017 13:12
    A i Turci danas nisu ono što su nekad bili
  • Zoki

    11.06.2017 13:02
    U Kaliforniji pre par godina, na svadbi srpskih gastosa, likovi povadili automatsko oruzje i rafale u vazduh... istinu za volju, dobili su odobrenje lokalnih vlasti kao postovanje tradicije i koristili su corke...
    Svejedno, stanovnistvo se uspanicilo i posakrivalo po kucama. Izasla vest na tv-u njihovom u fazonu: "verovali ili ne".. koja je zavrsena anegdotom: Posto se svadba poklopila sa Bozicem, devojcica neka pitala mamu "kada ce doci Bozic Bata?"..a mama joj odgovara besna i uznemirena zbog pucnjave: "nece doci, ubili ga Srbi"..
    Posle odavde ljudima nije jasno zasto imamo losu sliku u svetu .
  • bivsi srbin

    11.06.2017 12:53
    Kako doktori nisu prepoznali o čemu se ovde radi? Rana od metka i posekotina se razlikuju.
  • Millos

    11.06.2017 12:53
    Svadbe se snimaju
    Da li je nekome palo na pamet da pregledaju snimak svadbe od 2 sata. Bice i pistolj negde na snmiku i pocinioc.
  • gari ns

    11.06.2017 12:44
    Vidim jos uvek ima kretena koji su u glavi pod Turcima. Pa kakvi su to kretenski obicaji? Maloj treba izvaditi taj metak i naterati budalu koja ga je ispalila da ga proguta.
  • NS

    11.06.2017 12:36
    Stoka

    Životinje primitivne! Mrš nazad u prirodni habitus nije za vas život u civilizaciji...
  • Drzava

    11.06.2017 12:33
    horora
    Nema razlike izmedju ove pucnjave i nocnog okupljanja gomile na keju.
  • pezos

    11.06.2017 12:20
    Pa tamo se stalno puca! Sećate se onoga događaja od pre dve godine! Tamo su svi naoružani i bahati! A zna se i ko tamo živi. Sve lala do sose, pa još u nelegalizovalim kućama!
  • dzungla

    11.06.2017 12:11
    Kakav narod takve i proslave.
  • teror u

    11.06.2017 12:08
    Smrdiji
    Srpska svadba - mesto opasno po zivot
  • DonJuan

    11.06.2017 12:07
    Pijani Krajisnici nikako ne mogu da shvate da je rat prosao i da su ga izgubili.
  • Dokin Taja

    11.06.2017 12:01
    Bosanske piramide
    "U potrazi za dokazima da su u Bosni nekada zivela inteligentna bica"

    Tako se zive knjiga.

    Poguglaje...

  • Cale

    11.06.2017 11:51
    "Šta onda preostaje policiji? Da pretresa stotine zvanica?" Ne, ne treba se zamerati veselim gostima. Pa naravno da treba da pretresa i ako treba privede na saslusanje i mladu i mladozenju!!! Kakav idiotluk, pa devojcica je ranjena metkom!
  • kiceni srem

    11.06.2017 11:49
    To mora da je neki pijani lala ispalio metak dok je slusao tamburicu. Nikako komsija Torbca. On cak ni nema prijavljen pistolj.
  • highlander

    11.06.2017 11:48
    Obicaj iz uvoza
    Oj, brdo moje, daleko li si.. Ajde svi highlanderi , nazad u sumu! Niste za zivot u civilizaciji, ne mozete decenijama da se prilagodite.

    Stvarno treba biti posebna budala i pucati na proslavi, svadbi. I opet ce neki to raditi. To je isti profil ljudi koji se novogodisnjim praznicima raduju tako sto uce decu da bacaju petarde pa se posle iznenade kad nekom bude razneta saka. I zbog takvih primitivaca strada neko neduzan.
  • Иван Грозни

    11.06.2017 11:40
    Стока, шта рећи. Први хоминиди који су ходали на две ноге вероватно су имали развијенију свест.
  • Jole

    11.06.2017 11:36
    Srbska posla. Nego ko radi u bolnici a ne prepoznaje da je neko upucan (ako je metak ostao u ruci)? Naopako na mnogo nacina sve ovo.
  • Kud

    11.06.2017 11:30
    Ajmo Turci.... Mislim.... Sta smo???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna